Materialen prefab dakkappellen

Binnen 1 dag geplaatst

10 jaar garantie

40% goedkoper

Materialen prefab dakkapellen

Het plaatsen van prefab dakkapellen verandert meteen het hele uiterlijk van je woning. Daarom is het van belang dat je de beste keuze maakt uit de verschillende materialen die er beschikbaar zijn voor elke soort dakkapel. Ieder materiaal heeft eigen kenmerken die bepalen of de dakkapel wel of niet past bij je woning. Laat je daarom goed informeren over de kenmerken, voor- en nadelen en opties van verschillende materialen voor prefab dakkapellen. Wij bieden onder andere de volgende materialen aan:

  • Houten dakkapellen

Wil je je woning iets extra┬┤s geven met een mooie houten dakkapel? Dat kan, want prefab dakkapellen van hout zijn er in verschillende uitvoeringen. Hoewel hout wel regelmatig onderhoud nodig heeft, is dit het zeker waard omdat houten prefab dakkapellen de woning een mooie natuurlijke uitstraling geven. Je kiest zelf het soort hout dat je het liefste hebt, want er zijn meerdere houten materialen mogelijk. Bij de keuze voor houten prefab dakkapellen haal je dus nog meer mogelijkheden in huis en heb je nog meer keuze uit materialen.

  • Kunststof dakkapellen

Kunststof prefab dakkapellen zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar materialen die lange tijd meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Kunststof hoeft niet geschilderd te worden en af en toe een doekje er over om het schoon te maken is eigenlijk al voldoende. Bovendien isoleert kunststof beter dan hout, waardoor je ook nog eens kunt besparen op energiekosten. Met deze besparing in onderhouds- en stookkosten verdien je de investering in kunststof prefab dakkapellen dus zo weer terug. Kunststof geeft je woning weer een net iets ander uiterlijk dan hout, dus het is maar net welke materialen je het beste bij het huis vindt passen.

  • Dakkapellen van polyester

Vergelijkbaar met kunststof prefab dakkapellen zijn de dakkapellen van polyester. Beide materialen zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk te plaatsen. De dakkapel wordt uit een stuk polyester gemaakt, waardoor je geen naden ziet. Omdat het ontwerp daarom geen hout bevat is de isolatie van polyester prefab dakkapellen net iets beter dan de kunststof materialen. Ondanks dat de prijs hierbij wat hoger ligt is het dus een goede investering, omdat je ook hier weer bespaart op onderhoud en net iets meer op energiekosten.

  • Dakkapellen van zink

Zinken dakkapellen staan vooral mooi bij nieuwbouwwoningen, omdat het zink de woning een moderne uitstraling geeft. Ook dit materiaal heeft weinig onderhoud nodig en het plaatsen van zinken prefab dakkapellen is een duurzame investering. Het nadeel is dat het materiaal niet voor elke woning geschikt is, omdat het een hele andere uitstraling heeft dan bijvoorbeeld materialen als kunststof of hout.

Al een paar keer tegen veel te dure offertes aangelopen. Daarom eens geprobeerd bij Prefabdakkapellenbedrijf.nl en dat is me goed bevallen. Voor een vriendenprijsje staat er nu een zeer degelijke houten dakkapel op mijn vakantiehuis.

- Pepijn Gervais uit Middelburg

Wij wilden graag een dakkapel laten plaatsen zonder dat we al te veel hinder zouden ondervinden van het bouwproces. Een prefab dakkapel leek ons daarom ideaal. Het bouwproces verliep dan ook zonder problemen en we zijn erg tevreden...

- Joel Hendrikse uit Dronten

Bij ons moest een houten dakkapel geplaatst worden. We wilden dit graag snel achter de rug hebben dus daarom gekozen voor een prefab exemplaar. De plaatsing is prima verlopen en we hebben er nauwelijks hinder van ondervonden. Complimenten daarvoor.

- Jimmy Heyne uit Horst

Advies en informatie

Met de ruime keuze uit materialen die wij bieden wanneer je prefab dakkapellen wilt plaatsen kun je veel kanten op met het uiterlijk van je woning. Onze experts snappen dat het soms lastig kan zijn om te bepalen welke materialen voor jouw woning het beste zijn. Daarom staan ze graag voor je klaar om je te adviseren over de materialen van prefab dakkapellen. Voor meer informatie kun je gratis offertes aanvragen, waarmee je bovendien je eigen vakman kiest.