Prefab dakkappellen plaatsen

Binnen 1 dag geplaatst

10 jaar garantie

40% goedkoper

Prefab dakkapellen plaatsen

Een prefab dakkapel is de beste optie wanneer je snel wilt genieten van extra ruimte en meer licht op zolder en andere donkere of kleine kamers in je woning. Prefab dakkapellen worden namelijk in een dag geplaatst en helemaal afgewerkt, waardoor je dezelfde dag nog klaar bent met de verbouwing. Het gat in het dak is maar een korte tijd open, wat ideaal is wanneer het buiten erg koud is of het hard waait of regent. Welke soort je ook kiest, prefab dakkapellen kun je dus in elk jaargetijde plaatsen, waardoor je kunt verbouwen wanneer het je het beste uitkomt.

Vooraf gebouwd, snel geplaatst

Het plaatsen van een prefab dakkapel is een snelle manier om een kleine, donkere ruimte te veranderen in een functionele kamer in huis. Dit komt omdat alle onderdelen voor de prefab dakkapellen, zoals het dak en de kozijnen vooraf in de fabriek worden gemaakt. De meeste onderdelen worden daar ook al in elkaar gezet door onze vakmannen, waardoor de prefab dakkapellen alleen nog maar naar de juiste locatie vervoerd moeten worden. Eenmaal op locatie worden de prefab dakkapellen naar het dak gebracht met een hijskraan en worden ze geplaatst. Wat rest is een aantal kleine klussen met betrekking tot de afwerking en de klus is geklaard. Door deze efficiënte manier van werken en de snelle plaatsing kun je dus binnen een aantal dagen na de aanvraag van prefab dakkapellen al genieten van alle voordelen die een dakkapel voor je woning heeft.

Minimale overlast

Wanneer je in je woning een kleine verbouwing gaat doen, wil je er natuurlijk zo weinig mogelijk last van te hebben. Dat begrijpen wij bij Prefabdakkapellenbedrijf maar al te goed. Daarom zorgen we ervoor dat er bij het plaatsen van prefab dakkapellen zo min mogelijk overlast ervaren wordt, door de snelle plaatsing en vlotte afwerking. Voor het plaatsen van de dakkapel wordt er een gat gemaakt in het dak op de plaats waar de constructie moet komen. Omdat de prefab dakkapellen vaak binnen een dag geplaatst zijn hoeft dit gat ook niet langer dan een dag open te blijven en is ´s avonds het hele dak weer netjes dicht. Zo heb je geen last van problemen als tocht of regenwater in huis bij het plaatsen van de dakkapel. Ook is het niet nodig om de woning tijdelijk te verlaten wanneer de ruimte waar de dakkapel komt goed af te sluiten is. De vakmannen zorgen na het plaatsen voor een snelle maar nette afwerking van het geheel, dus de overlast van de hele verbouwing is minimaal.

Onlangs offertes aangevraagd via deze website. Ideaal dat je offertes ontvangt van meerdere bedrijven zodat je alle opties mooi naast elkaar kunt zetten. Inmiddels gekozen voor een specialist uit onze woonplaats. De dakkapel wordt morgen geplaatst. Erg...

- Maxim Pierson uit Jirnsum

Helaas duurde het wat lang voordat ik een reactie kreeg op mijn aanvraag voor een kunststof dakkapel. Uiteindelijk toch een specialist gevonden die de klus wilde doen. En daar zijn we achteraf enorm tevreden mee. De dakkapel is vakkundig te plaats...

- Jurre Tamsma uit Meppel

Vorige week is onze nieuwe kunststof dakkapel geplaatst en we zijn er erg blij mee. Het plaatsen verliep soepel en de prijs die we overeengekomen waren viel ons alleszins mee. Ik zou Prefabdakkapellenbedrijf daarom zeker bij iedereen aanraden.

- Senna Kalman uit Krimpen aan den IJssel

Offertes aanvragen?

Helaas is niet elke woning geschikt voor het plaatsen van vooraf gemaakte prefab dakkapellen. Wil je graag weten of het dak van jouw huis hiervoor wel geschikt is? Vraag dan informatie aan zodat je kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Ook kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor het plaatsen van prefab dakkapellen. Ontdek de voordelen van de snelle plaatsing van je nieuwe dakkapel en vergelijk verschillende aanbieders voor de beste verhouding in prijs en kwaliteit.