Prijzen prefab dakkappellen

Binnen 1 dag geplaatst

10 jaar garantie

40% goedkoper

Prijzen prefab dakkapellen

Door het ruime aanbod van veel verschillende soorten, maten en materialen van prefab dakkapellen verschillen de prijzen van dakkapellen ook van elkaar. Voordat je een bepaald soort prefab dakkapel aanschaft is het fijn om te weten in welke prijscategorie jouw soort dakkapel zit en welk materiaal het goedkoopst of juist het duurst is. Zo kun je de dakkapel van jouw keuze ook laten aansluiten op je budget en past het helemaal bij je wensen. De prijsindicatie van het hele project, van ontwerp tot aan het plaatsen van een prefab dakkapel, hangt onder andere af van het materiaal, het soort dakkapel en de grootte van het project.

Prijzen van het materiaal

Elk soort materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van prefab dakkapellen heeft zijn eigen voor- en nadelen en kenmerken, met de daarbij behorende prijsverschillen. De prijzen van dakkapellen kunnen daardoor van elkaar verschillen. Zo is het goedkoopste materiaal hout, maar ook hier hoort bij elk houtsoort een andere prijs. Kunststof prefab dakkapellen zijn duurder in aanschaf, maar het materiaal is wel duurzamer en heeft minder onderhoud nodig dan hout. De kosten van de aanschaf kun je hiermee dus wel weer terugverdienen. Een andere variant op kunststof is polyester. Dit materiaal is weer wat duurder dan kunststof, maar heeft weer andere kenmerken. Zo zie je dat de prijzen van houten, kunststof of polyester prefab dakkapellen erg van elkaar kunnen verschillen, maar dat betekent niet dat het ene perse beter is dan het andere. Welk materiaal bij jou en je woning past, hangt af van je smaak en het uiterlijk van je woning. Onze vakmannen helpen je graag in de zoektocht naar het perfecte materiaal voor jouw prefab dakkapellen en geven je een duidelijke prijsindicatie.

Soorten en grootte

Niet alleen het materiaal wat gebruikt wordt heeft invloed op de prijzen van jouw prefab dakkapellen. Het feit dat er zoveel soorten dakkapellen zijn, heeft ook invloed op de prijzen van je project. De ene soort is makkelijker te maken dan de andere, zoals een standaard dakkapel voor een kamer in vergelijking met één voor twee kamers. Verschillen in prijzen komen daarnaast ook door het dak waar het dakkapel op wordt geplaatst. Niet elk dak of elke hellingshoek is namelijk geschikt voor elke soort dakkapel, waardoor de opties per woning kunnen verschillen. Wanneer de maten van de woning helemaal afwijkend zijn van de standaard maten kun je ook kiezen om de prefab dakkapellen helemaal op maat te laten maken. Ook dit heeft invloed op de prijs.

Vorige week is onze nieuwe kunststof dakkapel geplaatst en we zijn er erg blij mee. Het plaatsen verliep soepel en de prijs die we overeengekomen waren viel ons alleszins mee. Ik zou Prefabdakkapellenbedrijf daarom zeker bij iedereen aanraden.

- Christian Kalman uit Voorburg

Bij ons moest een houten dakkapel geplaatst worden. We wilden dit graag snel achter de rug hebben dus daarom gekozen voor een prefab exemplaar. De plaatsing is prima verlopen en we hebben er nauwelijks hinder van ondervonden. Complimenten daarvoor.

- Colin Meyer uit Roosendaal

Wij wisten niet precies welk type dakkapel voor ons het meest geschikt was. Gelukkig wist de specialist die we via Prefabdakkapellenbedrijf hadden gevonden ons zeer goed te informeren en adviseren over de mogelijkheden. Nu staat er dan...

- Valentijn Bronder uit Vlaardingen

Laat je adviseren

Vind je het lastig om te bepalen welke soort dakkapel bij jouw woning past of heb je vragen over de prijzen van het ontwerpen en plaatsen van prefab dakkapellen? Vraag dan één van onze experts om vrijblijvend advies. Elke woning wordt gezien als een uniek project en daarom krijgt elke klant advies op maat. Je kunt ook vrijblijvend offertes aanvragen, waarbij je zelf alle prijzen vergelijkt van verschillende aanbieders. Zo heb je alle opties op een rij en maakt je altijd de beste keuze.